Rechtenveiling, dé online marktplaats voor pluimveerechten, varkensrechten, fosfaatrechten en VVO's in de veehouderij!


Op dit moment is het voor veehouders mogelijk om pluimveerechten, varkensrechten, fosfaatrechten en VVO's aan te bieden. 

 

Waarom Rechtenveiling?

Ik, Tom Jansen, ben de oprichter van rechtenveiling.nl. Na afstuderen van de HAS in Den Bosch ben ik twee jaar werkzaam geweest bij een mengvoerbedrijf als pluimveespecialist. Naast verkoop en advies heb ik ook productierechten bemiddeld tussen klanten.  

Het viel me op dat veel veehouders met dezelfde vragen komen, vooral richting het einde van het kalenderjaar. 'Wat doen de rechten op het moment' en 'wie heeft er rechten beschikbaar/nodig' zijn de meest voorkomende. 

Aan de hand van deze vragen is Rechtenveiling ontstaan. Een 24/7 online veiling waar u als veehouder zelf de regie heeft. Het is mogelijk om zelf kavels aan te bieden én te bieden op andere kavels. Op deze manier sluiten vraag en aanbod beter op elkaar aan en door het biedsysteem is de prijsvorming marktconform én transparant. De administratieve afwikkeling neemt Rechtenveiling op zich. 

 

Pluimvee innovatieprijs

Op 16 en 17 mei 2018 heeft het Pluimvee Symposium plaatsgevonden met als thema: Het moet anders!?
Donderdag 17 mei stond centraal voor de legsector. Hier mochten de genomineerden hun innovatie toelichten aan de hand van een filmpje. Na de filmpjes volgde een stemming en een prijsuitreiking. Rechtenveiling kwam als overtuigende winnaar uit de bus met 91 van de 174 stemmen. Een super resultaat en een mooie eerste stap!

Het artikel is te zien via deze link: Innovatieprijs leg

 

De belangrijkste voordelen voor u op een rij:

  • Het is volledig transparant

  • Altijd een marktconforme prijs

  • Het laat vraag en aanbod haarfijn op elkaar aansluiten

  • Persoonlijk en snel geregeld

  • Administratieve ontzorging en financiële zekerheid